Webdesign

Uw professionele internetpresentatie!

Een goed ontwerp, toegespitst op uw bedrijf, is maatwerk. Toch heeft Webish ICT voor u een aantal pakketten samengesteld, die als uitgangspunt kunnen dienen voor de te ontwikkelen website.

Onderhoud

Afhankelijk van het type website, is periodieke actualisering van uw site geen overbodige luxe. In een aantal gevallen kunt u, al dan niet met gebruik van een Content Management Systeem, moeiteloos zelf aanpassingen verrichten aan uw website en zo uw internetpresentatie voorzien van up to date informatie. Een aantal aanpassingen vereist echter meer specialistische kennis. U kunt hierbij denken aan structurele wijzigingen zoals bijvoorbeeld een nieuwe navigatiestructuur, een uitgebreide opzet van spectaculaire acties, of het bewerken van foto’s en afbeelding. U kunt hierbij vertrouwen op de persoonlijke ondersteuning van Webish ICT!
Natuurlijk kunt u ook het volledige beheer van uw website bij ons neerleggen, u heeft dan nauwelijks omkijken naar de actualiteit en opzet van uw website. Als ondernemer kunt u uw tijd immers wel anders besteden!

Er zijn twee mogelijkheden om het onderhoud aan ons uit te besteden:

  • Op basis van een onderhoudscontract Met een onderhoudscontract bent u zeker van een up to date website voor een gunstig tarief. Voordelen hiervan zijn onder andere dat u alle zorgen met betrekking tot de organisatie van de website uit handen geeft. Webish ICT reserveert voor de duur van minimaal één jaar een vooraf overeengekomen aantal uren per maand voor u, wat voordeliger is dan het ad hoc uitbesteden van uw onderhoud. U kunt kiezen uit facturering per maand of per kwartaal. Extra uren worden u gespecificeerd gefactureerd.
    Wanneer uw website regelmatig geactualiseerd moet worden, is een Webish ICT onderhoudscontract voor u een interessante optie.
  • Onderhoud op uurbasis Ook kunt u uw onderhoud uitbesteden op uurbasis. Hierbij hanteert Webish ICT het standaard uurtarief. Wanneer u wijzigingen wenst, neemt u contact met ons op. Een gespecificeerde factuur ontvangt u per maand of per kwartaal

Website ontwerp

Responsive

CMS

SEO

Portfolio