Organisatie

Webish is ondernemend op de volgende gebieden:

1] Webish ICT

Webish ICT levert diensten en producten op het gebied van Informatie- en Communicatietechnologie aan zowel bedrijven als particulieren. Het leveringsprogramma van Webish ICT bestaat naast webhosting, webdesign, netwerkplaatsing en -onderhoud ook uit applicatieontwikkeling, remote systeembeheer en de (groot)handel in hard- en software.
Zodra het om ICT gaat, is Webish ICT uw one-stop-shop partner.

2] Webish Security Products

Webish Security Products is een full service leverancier van hard- en software op het gebied van (object)beveiliging. Wij leveren alles van product tot installatie en van technische support tot security consultancy. Ons leveringsprogramma van electronische beveiligingsproducten bestaat onder meer – maar zeker niet alleen – uit hoogwaardige complete camera-systemen, hard disk recorders, beeldschermen, bewegingsdetectoren alsmede alle bijbehorende randapparatuur als kabels, connectors en installatie gereedschap. Alle informatie over de producten en diensten van Webish Security Products vindt u op www.security-products.nl.

3] Zorgalarmering en zorggerelateerde telefonieproducten

U kunt bij ons terecht voor alle zorgtelefonie en seniorentelefonie gerelateerde producten. Doro is een Zweedse fabrikant en absoluut goed qua functionaliteit, techniek en prijs/kwaliteit. Het zal u niet verbazen dat wij onder andere dit merk voeren.