Automatisering

Uw automatisering, onze zorg!
Bijna geen organisatie, hoe klein ook, kan inmiddels zonder automatiseringsvormen. Enkele computers, een klein netwerk of uitgebreide IT infrastructuur, in alle gevallen is een storingsvrije werking van groot belang.Er zijn legio gefundeerde redenen om geen systeembeheerder aan te nemen. De omvang van uw automatiseringsomgeving zorgt wellicht niet voor een fulltime baan, of u wilt systeembeheer vanuit een helicopter view, waarbij naast dagelijks beheer ook gekeken wordt naar structurele verbeteringen en betaalbare innovatieve oplossingen.Operationele ondersteuning, maar ook support vanaf de zijlijn is een prettig idee om een stuk continuïteit te waarborgen.
Stuk voor stuk redenen om te kiezen voor Webish ICT.

Een totaaloplossing

Wij bieden u een totaaloplossing voor uw organisatie.
Dagelijks beheer en ondersteuning op locatie en op afstand, levering van hard- en software tegen gunstige tarieven en korte levertijden maken hier deel van uit. Daarnaast denken wij met u mee over uitbreidingen en vernieuwingen, nemen u waar nodig planning en ontwikkeling uit handen en kunnen u van dienst zijn bij de implementatie ervan.

 

 


Automatisering

Automatisering

Wij bieden u een totaaloplossing voor uw organisatie.

Systeembeheer
 

Systeembeheer

Webish Service Zakelijk staat voor praktisch, vertrouwd en no-nonsense systeembeheer en ondersteuning voor al uw automatiseringsvraagstukken.


 

Hard- en software

Naast systeem- en netwerkbeheer, gebruikersondersteuning en troubleshooting bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw hard- en software.

Hard en software

Reparaties

Webish ICT kan nagenoeg alle merken en modellen computers, laptops en tablets voor u repareren.